Træning

Mandag

Ungdomstræning – alle niveauer ( 10-16 år) kl. 15.30-17.00
Voksentræning for øvet kl. 17.00-18.00

Hver mandag spilles Americano, som er en spilleform hvor man trækker lod mellem forskellige med og modspiller i hver kamp. Kampene er korte og spilles med et forudbestemt antal point. Pris for americano

Lige uger: Americano med træner – Øvet kl. 18.00-19.30

Ulige uger: Americano med træner – Begyndet og letøvet kl. 18.00 – 19:30

Torsdag

Ungdomstræning – alle niveauer ( 10-16 år) kl. 15.30-17.00
Voksentræning for let øvet kl. 17.00 -18.00
Voksen for begynder træning kl. 18.00-19.00

Maks antal 8 deltagere pr. hold

Træning bookes bookes på Matchi.se under aktiviteter når man er medlem af Faaborg padel og det er indeholdt i medlemsprisen

Americano bookes ligeledes på matchi.se under aktiviteter, hvor prisen fremgår

Træning for voksne

Begynder Basistræning med fokus på tekniske øvelser, hvor vi arbejder med at slå grundslag, forhånd og baghånd. Bagvæg og sidevæg virker bekendt, men driller stadig så fokus er på at udvikle teknikken. Vi ser på serv og servemodtagelse og finpudser så spilleren kan sammensætte elementerne i kamp.

Let øvet Basistræning+ med fokus på tekniske øvelser, hvor vi arbejder videre med teknikken i de grundlæggende slag samt taktisk forståelse. Du lærer at gå frem til nettet og bliver bedre til at bruge væggene i forsvarsspillet. Du lærer at bruge lob aktivt og kan veksle mellem offensive og defensive positioner på banen.

Øvet Træning med fokus på tekniske spilleøvelser samt brug af væggen i forsvarsspillet. Du er i stand til at vinde nettet fra modstanderen, behersker flugtninger og lobbet. Du lærer forskellen på at bruge smash og Bandeja og at kunne veksle mellem de to slag alt efter spillesituation og placering på banen.

Ungdomstræning for børn

Ungdomstræning for børn mellem 10-16 år hver mandag & torsdag.

For alle uanset om man har erfaring med ketcher spil eller ej. Vi har det sjovt og udforsker padelspillet gennem bevægelsesmønstre, spilleøvelser og teknik.