Træning

Mandag

Ungdomstræning – alle niveauer ( 9-13 år) kl. 15-16
Ungdomstræning – alle niveauer (14-18 år) kl. 16-17
Voksentræning for øvet niveau 2 kl. 17-18
Voksentræning for begynder niveau 1 kl. 18-19

Torsdag

Ungdomstræning – alle niveauer ( 9-13 år) kl. 15-16
Ungdomstræning – alle niveauer (14-18 år) kl. 16-17
Voksentræning for øvet niveau 3 kl. 17-18
Voksen mix americano med træner kl. 18-19.30

Maks antal 8 deltagere pr. hold

Overnævnte skal bookes på Matchi.se under aktiviteter når man er medlem af Faaborg padel og det er indeholdt i medlemsprisen

Træning for voksne

Begynder niveau 1 Basistræning med fokus på tekniske øvelser, hvor vi arbejder med at slå grundslag, forhånd og baghånd. Bagvæg og sidevæg virker bekendt, men driller stadig så fokus er på at udvikle teknikken. Vi ser på serv og servemodtagelse og finpudser så spilleren kan sammensætte elementerne i kamp.

Øvet niveau 2 Basistræning+ med fokus på tekniske øvelser, hvor vi arbejder videre med teknikken i de grundlæggende slag samt taktisk forståelse. Du lærer at gå frem til nettet og bliver bedre til at bruge væggene i forsvarsspillet. Du lærer at bruge lob aktivt og kan veksle mellem offensive og defensive positioner på banen.

Erfaren niveau 3 Træning med fokus på tekniske spilleøvelser samt brug af væggen i forsvarsspillet. Du er i stand til at vinde nettet fra modstanderen, behersker flugtninger og lobbet. Du lærer forskellen på at bruge smash og Bandeja og at kunne veksle mellem de to slag alt efter spillesituation og placering på banen.

Ungdomstræning for børn

Ungdomstræning for børn mellem 9-13 / 14-18 år hver mandag & torsdag.

For alle uanset om man har erfaring med ketcher spil eller ej. Vi har det sjovt og udforsker padelspillet gennem bevægelsesmønstre, spilleøvelser og teknik.